Portofel găsit și înapoiat proprietarului

Data publicării: Luni, 18 iul 2022

Tu ce faci dacă găsești pe stradă un portofel sau o sumă de bani?

În acest weekend, un bărbat din Sectorul 6, care era în trecere prin Parcul Drumul Taberei, a observat pe o bancă un portofel. L-a luat și, fără să stea pe gânduri, l-a predat imediat polițiștilor locali Elena Gheorghe și Robert Cristică, aflați în zonă în patrulare.

Portofelul conținea documente de identitate, mai multe carduri, o rețetă medicală și o mică sumă de bani. Pe baza datelor din buletin, oamenii legii au pornit imediat spre domiciliul proprietarului, un bărbat de 71 de ani din Sectorul 6.

Mare i-a fost acestuia surpriza să se trezească la ușă cu polițiștii, având în mâini portofelul lui.

Abia ajunsese acasă, nici nu știa că nu-l mai are, pentru că totul s-a întâmplat în decurs de 20 de minute.

Bucureșteanul a mărturisit că stătuse pentru câteva momente pe respectiva bancă și nu a observat când portofelul i-a alunecat din buzunar. A plecat spre casă, pentru ca imediat să-i apară polițiștii la ușă.

„Cel mai mult mă bucur pentru acte și pentru rețetă. Trebuia să-mi iau medicamentele. Vă mulțumesc din suflet!”, le-a spus el polițiștilor.

Oamenii legii de la Poliția Locală Sector 6 vă recomandă să fiți prudenți în locurile aglomerate din piețe, magazine, mijloace de transport în comun și să vă supravegheați bunurile pentru evitarea incidentelor nedorite.

Iar dacă găsiți pe stradă o geantă, un portofel, un telefon, predați-le la cea mai apropiată secție de poliție!

Împreună, facem din Sectorul 6 un loc mai bun, mai sigur, mai civilizat.