Intervenţiile poliţiştilor locali Sector 6 pentru siguranţa cetăţenilor

Data publicării: Luni, 8 aug 2016

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6  care se aflau miercuri, 03.08.2016, în jurul orei 19.30, în patrulare în zona Bulevardului Iuliu Maniu, au fost alertaţi de un tânăr căruia îi fusese furat telefonul mobil de către un bărbat.

Agenţii au procedat la prinderea şi imobilizarea hoţului, iar din verificările agenţilor locali s-a stabilit că acesta domiciliază în Municipiul Bucureşti.

El a fost predat, pe baza procesului verbal, agenţilor din cadrul  Secţiei 21 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Tot săptămâna trecută, agenţii care se aflau în patrulare în zona Pieţii Drumul Taberei au încătuşat un bărbat care tulbura liniştea publică. Acesta avea un comportament agresiv, generând teamă şi indignare printre cetăţeni şi comercianţi.

Din verificările efectuate, a rezultat că bărbatul are domiciliul în Judeţul Vaslui.

Acesta a fost predat unui echipaj de la Ambulanţa Bucureşti şi a fost transportat la CETTT “Sfântul Stelian” pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.