Măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele F.C. Rapid şi CS Afumați

Data publicării: Miercuri, 28 sep 2022

În seara aceasta ne vedem la meci. De la ora 21.30, pe Stadionul Giulești din Sectorul 6 joacă FC Rapid și CS Afumați, în cadrul Cupei României.

Este un meci important și, cu siguranță, frumos, însă atmosfera frumoasă depinde de fiecare dintre voi. Pentru asta, vă recomandăm să:

  • parcați numai în locurile special amenajate. Nu vă lăsați mașinile pe trotuare sau pe spații verzi. Riscați să fie avariate, dar și amenzi. Cel mai bine ar fi să folosiți mijloacele de transport în comun.
  • veniți din timp la stadion, pentru a evita aglomerația de la punctele de intrare!
  • nu consumați băuturi alcoolice nici înainte de meci, nici în timpul meciului! Alcoolul vă întunecă mintea și vă face vulnerabili.
  • nu veniți cu obiecte contondente asupra voastră, cu petarde, artificii, substanțe iritant lacrimogene, bannere cu conținut obscen sau care instigă la violență! Sunt abateri grave care vă pot trimite după gratii.
  • fiți toleranți cu cei din jur, indiferent care cu cine ține! În definitiv, cu toții suntem oameni și mergem acolo ca să ne bucurăm de o seară plăcută, la meci.
  • evitați implicarea în conflicte de orice natură, dați dovadă de spirit de fairplay, delimitați-vă de orice formă de violență fizică sau verbală!

Polițiștii locali de la Sectorul 6 vor fi prezenți la eveniment pentru a asigura liniștea, ordinea, și pentru a vă face să vă simțiți în siguranță. Vor acționa în zona stadionului în cooperare cu celelalte autorități (Jandarmerie, Poliția Națională). Respectați-le indicațiile și apelați la ei oricând aveți nevoie de ajutor!

Distracție plăcută!