Poliţiştii locali Sector 6 desfăşoară acţiuni pentru fluidizarea circulaţiei în intersecţiile AFI Palace Cotroceni şi Valea Cascadelor

Data publicării: Marţi, 23 aug 2016

În aceste zile, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 desfăşoară activităţi în vederea  fluidizării circulaţiei în intersecţiile AFI Palace Cotroceni şi Valea Cascadelor.

Autorităţile fac apel la cetăţeni să şofeze regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu “Oprirea interzisă”, să nu staţioneze pe trecerile de pietoni şi să nu blocheze accesul în spitale, policlinici sau instituţii de învăţământ.

La sesizările cetăţenilor şi ale conducătorilor auto, intervenţiile poliţiştilor vor viza, în special,  respectarea zonelor destinate staţionării taximetrelor, obstrucţionarea circulaţiei de către şoferii microbuzelor particulare, astfel că şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare.

Astfel de acţiuni se desfăşoară permanent pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.